Met uw navigatie veilig van A naar B

Opladen in uw auto!

Misschien kent u het probleem wel, u gebruikt sinds kort uw smartphone als vervanging van het navigatiesysteem. Navigatie op uw smartphone verbruikt enorm veel batterij. Het is daarom handig om een auto oplader bij u te hebben. Vaak heeft u in uw auto een plug zitten waarmee u indien u rookt uw sigaretten kunt aansteken. Echter kan deze plug vervangen worden door een vervormer naar usb. Via deze manier kunt u uw telefoon voorzien van een oplader. Wel zo gemakkelijk als u lange afstanden moet afleggen en uw navigatiesysteem nodig heeft.

dit kan wegDe toekomst is hier

Steeds meer auto’s zijn voorzien van een mogelijkheid van opladen, echter hebben de oude auto’s hier een kleine achterstand in. Gelukkig bestaat nu de mogelijkheid voor elke bestuurder om zijn of haar mobiel op te laden. Er zijn verschillende aanbieders van dit product, denk hierbij aan Griffin, JustMobile. Ook Samsung beschikt over deze producten. Voor kwaliteit zit u aan de meeste adressen prima. De autoladers zijn relatief goedkoop, voor een kleine tien euro heeft u zo een oplader direct in huis.

Veiligheid in het verkeer

Uiteraard heeft u af en toe een blik nodig op uw navigatie, echter is veiligheid het allerbelangrijkste in het verkeer. Zorg dat u nooit afgeleid wordt door berichten die binnen komen. Zet voor het gemak uw radio aan zodat u ook niet de behoefte voelt om een ander nummer op te zetten. Er komen steeds meer verkeersongevallen voor waarin de automobilist niet goed opletten vanwege de telefoon in de auto. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen als mensen zich gewoon focussen op de weg en niet bezig zijn met externe factoren. Denk om uzelf, maar denk vooral ook om de andere automobilisten om ons heen. Er vallen al genoeg slachtoffers. Veilige auto’s zijn auto’s die niet sneller rijden dan hun bestuurder denkt.